Dirigent

Tijdens mijn studie euphonium op het conservatorium te Enschede begon ik me ook te interesseren voor het vak dirigeren. Van Hennie Ramaekers ontving ik mijn eerste directielessen. Na mijn Bachelor euphonium heb ik mijn Master HaFaBra-directie bij Danny Oosterman op het conservatorium te Utrecht afgerond. Sindsdien probeer ik mijzelf steeds verder te ontwikkelen door deel te nemen aan masterclasses en nieuwe projecten.

Momenteel ben ik als vaste dirigent aangesteld bij de volgende muziekverenigingen:

Linfano Linschoten

Het Linschotens Fanfare Orkest (LinFaNo), is in 2011 gepromoveerd naar de derde divisie. Het orkest heeft een sterke plaatselijke binding en sfeer. In 2014 vierden we het 50-jarig bestaan van de vereniging onder andere met een concertreis naar Trier en een spetterend jubileumconcert in november.

www.linfano.nl

Brassband Amersfoort

Brass Band Amersfoort is een brassband uit de tweede divisie die jaarlijks deelneemt aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen waarbij we de afgelopen jaren mooie resultaten hebben behaald. In 2012 en 2016 sleepten we de Franse Open Kampioenschappen in de wacht. Naast de competitie organiseert de vereniging ook jaarlijks een groot thematisch concert waarbij cross-over projecten met bijvoorbeeld cabaretiers en sporters niet wordt geschuwd.

www.brassbandamersfoort.nl

Backum Brass

Backum Brass is een derde divisie brassband opgericht door enthousiaste leden van muziekvereniging Emergo uit Castricum. Backum Brass is een fanatieke club die graag in niveau wilt groeien. Jaarlijkse deelname aan de NBK is een vast onderdeel van het programma net als een festival aan het eind van het voorjaar.

www.emergo.org

 KTSM

De koninklijke Tielse Stedelijke Muziekvereniging is een vierde divisie harmonieorkest. Jaarlijks worden er grote concerten georganiseerd waarbij samenwerking met externe artiesten niet wordt geschuwd.

www.ktsm.nl